Events

BL på Ungdommens Folkemøde - Montage

17 views
BL - Danmarks Almene Boliger var til Ungdommens Folkemøde i Valbyparken i sidste uge, sammen med Boligkontoret Danmark og fsb.
Vi engagerer os i de unge og deres stemme i demokratiet, og satte derfor FREMTIDENS BEBOER øverst på plakaten i Valbyparken, 6. - 8 september. Den unge generation er nemlig fremtidens beboere og stemmer, der skal være med til at løfte samfundsansvaret. Hvordan vil de bo? Hvilke drømme og forventninger har de til fremtiden? Hvad vægter de højest i deres fremtidige liv som beboere?

Gennem aktivt inddragende workshops og et unikt spilkoncept, udfordrede vi de unges forståelser og drømme om deres fremtidige liv. De fik tildelt en persona, og så fik fantasien og idéerne ellers frit løb. Svarene blev en del af en udstilling, som pyntede teltets vægge i alle tre dage. Vi lærte dem samtidig om almene boliger og beboerdemokrati på en spændende og indlevende måde!

Med vores spil og en løbende dialog med fremtidens beboere gennem dagene, blev vi klogere på de unges tanker og drømme om fremtidens boliger. I alt deltog mere end 25.000 unge mennesker på folkemødet og flere hundrede var forbi vores telt og var klar på at deltage og give deres syn på fremtiden. Vi oplevede et stort engagement, nysgerrighed og en ungdom fyldt med store drømme!

Budskabet fra de unge er klart: “fællesskab”, “tryghed” og “lave huslejer” var de ord, som de unge satte på deres forestillinger og forventninger til en fremtidig bolig.

I videoen kan du få et indblik i begivenhederne, og møde nogle af de unge selv.

Rate this video

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star
Add a comment...
Post as (log out)